Op deze pagina vindt u onze exclusieve wijnen, speciaal geselecteerd in samenwerking met Rémi Gusteau om perfect te passen bij onze heerlijke vis- en vleesspecialiteiten. Bij ons vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen die onze gerechtjes en producten complimenteren en versterken.

Onze vis- en vleesspecialiteiten zijn met liefde bereid en van de hoogste kwaliteit. We geloven dat een goede maaltijd pas echt compleet is met de juiste wijn. Daarom heeft Rémi Gusteau met veel zorg en aandacht wijnen uitgekozen die perfect aansluiten bij de unieke smaken van onze gerechten.

Of je nu geniet van onze heerlijke wildgerechten , een smaakvol scampipannetje of een verrukkelijke kreeft, hier vindt u de perfecte wijn om je maaltijd naar een hoger niveau te tillen. Onze wijnen variëren van lichte en verfrissende witte wijnen tot volle en krachtige rode wijnen. En uiteraard is er ook de keuze uit een feestelijke bubbel. 

De sommelier van Rémi Gusteau heeft uigebreide kennis van wijn-spijscombinaties en heeft daarom deze kleine selectie met bijzondere wijnen geselecteerd. Stuk voor stuk wijnen die je verrassen en die niet in de groothandel of wijnspeciaalzaak te krijgen zijn.
Zo kun je echt iets speciaals op tafel zetten tijdens jouw feestje of diner. 

Onze Mousserende wijn:

Cremant de Bourgogne
Afkomst: Frankrijk, Bourgogne: Domaine Vitteaut-Alberti
Druiven: Chardonnay & Aligote 

Een bruisende wijn met een stevige bubbel en een zeer verfijnde smaak. Een perfect alternatief voor champagne. Geweldig om de avond mee te beginnen, om te drinken bij enkele van onze gerechten of om de avond nog wat feestelijker te maken.  

                                                    prijs:  €23,50,-

   

Onze witte wijnen

 

Domaine Debray, Chablis 2021
Afkomst:Frankrijk, Bourgogne:  
Druiven: Chardonnay 

De bourgogne heeft zijn typische wijnen en deze Chablis is precies hoe een Chablis hoort te zijn. Deze wijn is vol mineralen en heeft een strakke smaak. In de wijn komen erg duidelijk aroma’s van groene appel, citrus en krijt naar voren. Perfect bij al onze zeevruchten en schaal- en  schelpdieren.                                                      Prijs: 21,50 

 

Domaine de Durban, 2021
Afkomst:Frankrijk, Cotê du Rhône 
Druiven: Marsanne & Roussanne  

Deze wijn kent door de Marsanne druif veel bloemige elementen in de geur en smaak. De Roussanne druif zorgt juist voor wat frisse zuren en kruidige aroma’s. Deze combinatie zorgt ervoor dat je bij deze wijn het idee hebt dat je door een prachtige tuin loopt. We adviseren deze wijn bij                                                           vispannetjes en gerechten met gerookte vis.   
                                                     Prijs: 22, 50

Onze rode wijnen

 La Colombera, Arche 2017
Afkomst: Italië,Piëmonte
Druiven: Croatina  

Ook deze wijn is een typisch winterse zware wijn, nog iets donkerder van smaak dan de Suciaja. Deze wijn kent donker fruit, cacao, kruiden en florale tonen. De wijn is erg rijk van smaak en een echte wijn voor bij het eten.  

                                                    Prijs: 22,95

 

 La Colombera, Suciaja 2018
Afkomst: Italië,Piëmonte
Druiven: Nebbiolo  

We hebben twee rode wijnen van hetzelfde huis. Dit is een zware wijn maar iets lichter dan de Arche. Deze wijn heeft aroma’s van rood fruit, rozen en tabak. De zuren en tannines zijn goed met elkaar in balans. Heerlijk voor bij het eten of het natafelen. 

                                                    Prijs: 22,50

 

U kunt onze wijnen bestellen door dit aan te geven in het opmerkingen vakje van het bestelformulier.
Heeft u al een bestelling gedaan voor de feestdagen en wilt u dit uitbreiden met een van bovenstaande wijnen. Bel of, of stuur een mailtje dan voegen wij deze toe aan uw bestaande bestelling.

 

Loading