Sinds juni 2023 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met twee maaltijdautomaten.  Omdat we geen winkel hebben, waren we al enige tijd opzoek naar een andere mogelijkheid om onze versbereide maaltijden en huisgerookte vis te verkopen, zonder dat onze klanten altijd op voorhand moeten bestellen. 

vanaf nu is het daarom mogelijk om bij ons op locatie deze producten uit de gekoelde maaltijdautomaten te halen. de automaten zijn alle dagen van de week 24/7 bereikbaar. Kom onze gerecht en gerookte vis afhalen wanneer het voor u uitkomt. Alles elke dag vers bijgevuld, en nooit voor een gesloten deur.

Ideaal wanneer u laat thuis bent van werk en geen tijd hebt om te koken, of laat op de avond nog zin hebt in iets lekkers! 
Onze automaten zijn erg gebruiksvriendelijk. U kiest gewoon het productnummer en betaald contactloos met uw pinpas/telefoon of smartwatch. 

De automaten zijn voorzien van een voedsellift. Hierdoor worden de producten met een ingebouwde lift opgehaald en naar beneden gebracht, waarna u de maaltijd uit de klep kunt halen. Dit zorgt ervoor dat er niets naar beneden kan vallen en hierdoor stuk kan gaan.

Loading