Visrokerij Eline

“Samen met haar partner Kevin hebben ze tientallen jaren ervaring in de visbranche. Hierdoor kunnen ze een scherpe controle houden op de kwaliteit van de gekochte producten en nemen ze met niets minder dan het beste genoegen.”

Dat visroken niet alleen voor stoere zeebonken is weggelegd, bewijst Eline sinds 2014 met haar Visrokerij. Op haar 23e startte ze haar bedrijf en laat ze zien dat juist de vrouwelijke precisie haar helpt om de juiste authentiek smaak te bereiken waar haar producten om bekend staan.

Daarnaast is het allerbelangrijkste dat ze altijd met dagverse producten werkt. Deze worden altijd op locatie gerookt in onze mobiele rookoven. Want wat is er nu lekkerder dan vers gerookte vis direct uit de oven?

In de loop der jaren is het bedrijf flinke gegroeid. Naast visroken zijn wij ook gestart met catering. Het uitgangspunt van de catering is nog altijd vis. Maar u kunt zeker ook bij ons terecht voor heerlijke vleesbuffetten en gerechten.  Wij bereiden voor u de mooiste buffetten, hapjes en broodjes alles aangepast op uw wensen. Van particulier tot zakelijk wij maken graag een offerte voor u op maat. Ook voor volledig verzorgde bruiloften en bedrijfsfeesten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij proberen elke keer weer nieuwe recepten te bedenken, die wij altijd alleen met verse producten bereiden. Hierdoor weten wij welke ingrediënten er gebruikt zijn en kunnen wij onze klanten perfect adviseren en helpen met allergie problemen.

Samen met haar partner Kevin hebben ze tientallen jaren ervaring in de visbranche. Hierdoor kunnen ze een scherpe controle houden op de kwaliteit van de gekochte producten en nemen ze met niets minder dan het beste genoegen.

Neem een kijkje op onze website en bekijk ons ruime assortiment, zie waar u ons kunt vinden via onze marktenkalender en bestel direct via het bestelformulier. Heeft u vragen of speciale verzoeken, wij zijn altijd bereid om met u mee te denken en iets speciaals voor u en uw gasten te verzorgen.